NL / FR

LookHatMe

Ontwerper van hoofdbanden en andere tulbanden, LookHatMe stelt u een ruime keuze voor van comfortabele en esthetische modellen.

Voor het plezier van zichzelf te verleiden...

VERNIEUWING bij Lookhatme in de keuze van de maas van onze hoofddoeken

ADVANSA, de eerste fabrikant van polyestervezel in Europa, heeft de ADVANSA Thermo°CoolTM ontwikkeld. Een verwezenlijkte materiaal gemaakt uit een unieke samenstelling hybride vezel, die de temperatuur van de stof perfekt controleert. Dit concept laat de hoofddoek toe zich op een intelligente manier aan te passen en geeft een dubbele funktie van verkoeling bij verdamping en is thermisch isolerend. Dit wil zeggen dat het comfort van de materie een oplossing brengt aan de personen met transpiratieproblemen.

Lookhatme kreeg onlangs de licentie van ADVANSA voor het etikettering van haar collectie met de bijzondere eigenschappen van deze nieuwe maas.

Het model Mano is mijn favoriet. Omdat het geen naden heeft , kan je ermee kan slapen en ook overdag heel stijlvol mee gekleed lopen. Het is een tijdloos en nuttig accessoire .

Mano Lee Reverse Lee Aqua
Mano (€ 39,00) Lee Reverse Lee Aqua (€ 20,00)


De Lee kan gedragen worden om te slapen en eindeloos gecombineerd worden met een ruime  keus sjaaltjes (€10,00)  en petjes.
De Lee Aqua kan gedragen worden tijdens het zwemmen.

Voor de winter zijn er nieuwe modellen beschikbaar.

Meer info vindt U ook op de volgende link: www.lookhatme.com